Novosti

Kraj ljeta u društvu Mrvice

Što reći? Kolo je gotovo. Ni sami nismo sigurni kako smo izgurali ovo ljeto i s nestrpljenjem smo očekivali rujan kako bi malo predahnuli. Naporna sezona s mnogo događanja ostavila nam je nova poznanstva i lijepe uspomene.

Gastro druženje u Frituli s Mrvicom

Ove subote održat će se posljednje gastro druženje u mjesecu.
Gost je MRVICA a razgovarat ćemo o hrani i piću uz hranu i piće. :)
Više o našim gostima pročitajte na njihovoj web stranici: http://www.mrvica.hr/
Subota 31.08.2013. u 20.30h Montalbano 11, Rovinj

Ćakule u Frituli s Anom Ugarković

Prije nekoliko godina, posebno u jesensko i zimsko vrijeme, jedna od omiljenih aktivnosti bila je čekati kada će početi Anina emisija. Išlo bi to tako da se svi okupimo u dnevnom boravku i gledamo što će fino Ana pripremiti. Prvo pogledaš čitav interijer i kuhinju. Gledaš u onaj prekrasni Kitchen Aid mikser i razmišljaš o tome u kojoj ćeš ga boji jednog dana kupiti.
Potom zapisuješ sve sastojke i misliš si „Ma gdje ću ja nabavit u ovom mjestu svježe shiitake gljive?“ i svejedno nastaviš zapisivati recept i shvatiš da je stvar u namirnici koju je ponekad moguće vrlo dobro zamijeniti s nekom drugom. I tako smo učili – od Ane, kroz knjige, kroz emisije i maštali o tome, da smo barem dio ekipe koja snima emisiju mogli bismo nešto kušati i pričati kako je što nastalo.

Prve ćakule iz Fritule

Za svaki projekt treba mnogo vremena. Neki traže manje, neki više a neki od njih ukoliko uključuju sve sastojke koje volite ne traže zapravo toliko mnogo. Što god radiš trebaš to raditi s ljubavlju. Kada toga ponestane vrijeme je za pauzu ili neke nove stvari.

Gastro druženje s Anom

U subotu 10.08. s početkom u 20.30 gastro knjižara Fritula ugostit će Anu Ugarković. Druženje je otvoreno za sve ljubitelje hrane. :)

Prva123ZadnjaUkupno : 13