Novosti

Zimsko radno vrijeme knjižare

Drage posjetiteljice i posjetitelji naše male stranice ovim vas putem obavještavamo kako će knjižara tijekom zimsko - proljetnog perioda biti zatvorena zbog kraćeg studijskog putovanja. Vrata knjižare (a i web stranice) biti će ponovno otvorena na proljeće. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja javite nam se putem maila: dimak.rovinj@gmail.com Ugodno kuhanje :)

Naj gastro knjižare? Da, da ima nas podosta diljem planeta

Nedavno smo se i mi našli na jednom zanimljivom popisu: http://www.bonappetit.com/restaurants-travel/slideshow/best-cookbook-stores/?slide=3 Lijepo je biti u društvu toliko zanimljivih projekata diljem svijeta. :)

Manifestacija Pazi što jedeš

Gastro knjižara Fritula sudjelovat će kao gost predavač na trećoj manifestaciji Pazi što jedeš. :) Više o projektu na web i facebook stranici manifestaciji:
http://www.pazistojedes.com/gastro-knjizara-fritula-na-3-pazi-sto-jedes/
https://www.facebook.com/pages/Pazi-%C5%A1to-jede%C5%A1/179189888803406?fref=ts

ZIMSKO RADNO VRIJEME

Drage i dragi posjetitelji gastro knjižara Fritula je otvorena: pon, sri, pet 15 - 20 h uto, čet, sub 9.30 - 14 h

Kraj listopada u Frituli

U prošli petak u našoj maloj knjižari gostovala je gđa. Palmina Dujmešić i kao i svi gosti dosada, ostavila je odličan dojam.
U druženju koje je trajalo više od sat i pol dotakli smo se raznih tema sa područja izdavaštva i gastronomije, od sve većeg broja nekvalitetne literature na području gastronomije, preko tegoba u izdavanju kulinarskih časopisa pa do zdrave hrane i utjecaja koji mediji imaju na prehranu ljudi.

Prva123ZadnjaUkupno : 13